Hvorfor handle IT utstyr lokalt?


Hvorfor handle hos Serverhus AS?

Du kan spare mye tid ved å handle lokalt. Serverhus AS er en liten bedrift med god kundeservice og svært konkurransedyktige priser. Enkelte er skeptiske til å handle datautstyr hos små leverandører, da de ofte tror dette er mer kostbart eller at man risikerer problemer med garanti osv. Snarere tvert imot er det slik at du kan spare mye penger på å handle hos små nettbutikker. Og ikke minst få en langt raskere og mer fremtidsrettet maskin. Samtidig er det slik at garantien dekkes av produsenten direkte, og er dermed ikke avhengig av hvem du kjøpte produktet hos.

Dette sparer du på ved å handle lokalt:

  • Vi leverer datautstyret kostnadsfritt
  • Vi monterer og tester alle komponenter
  • Vi fjerner uønskede programmer som ofte følger med nye maskiner
  • Vi setter opp din E-post og verifiserer Internett m.m.
  • Vi sørger for at du er beskyttet med antivirus
  • Ved service, gjør vi endringer sammen med deg, slik at du ikke mister data
  • Vi tar med oss tomme esker etc når vi reiser
  • Du kjenner oss, og vi er aldri mer enn en telefonsamtale unna
  • Våre priser tåler sammenligning med de aller fleste
  • Gratis rådgivning ved datakjøp, basert på dine behov

Omtrent halvparten av disse tjenestene kan du også få hos de store kjedene. Prisene på dette ligger fra Kr 800,- og oppover. En service vi altså gir deg gratis. I tillegg har du tryggheten dersom noe galt skjer med maskinen din. De store kjedene løser dette oftest ved å «legge inn alt på nytt», uten å ta ut sikkerhetskopier eller sørge for at du har hentet ut bilder osv. Fordi vi er små, og kjenner våre kunder gjør vi alltid slike ting sammen med deg, og vi påtar oss ansvaret i å hente ut data eller reparere datautstyr UTEN at du mister verdifulle minner. Tilsvarende tjenester koster fra 900,- hos de store kjedene.

Når vi så ser at våre priser ofte er lavere enn hva du må betale hos kjedene, sier det seg selv at du sparer mye på å velge oss. Og dersom du skulle få problemer med ditt datautstyr, henter vi utstyret personlig, eller løser problemet hjemme hos deg – uten tillegg i pris. Ingen dyr postgang eller ekstra ventetid.

Dette er fordelen ved å handle hos lokale leverandører.

I dag er kvaliteten på de ulike komponentene så like, og prisforskjellene relativt små. Dermed er det service du tjener på. Og på dette området er forskjellene enorme. Vi setter pris på at du tok deg tid til å lese dette, og håper vi har klart å spare deg for over 2000,- til ditt neste datakjøp.