Prøv Microsoft Office 365 gratis – Få din demoversjon idag


Prøv Office 365 gratis i 30 dager

Kontakter du oss idag, gir vi deg helt uforpliktende en 30 dagers gratis demoversjon av Microsoft Office 365 slik at du i fred og ro kan evaluere programvaren privat eller i din bedrift. Dersom du etter 30 dager ønsker å videreføre avtalen, hjelper vi deg i mål til markedets beste priser. Vi tilbyr oss også å stå som administrativ kontakt, slik at vi raskt kan hjelpe deg om du skulle få problemer med dine Office programmer. Er du Webhotellkunde hos Serverhus AS kan vi også integrere tjenesten mot våre servere.

Alle dine Office-programmer i skyen.

Få Office 365 gratis i 30 dager - last ned idagBedriften din utvikler seg. Det gjør også Office 365. Du kan arbeide fra hvor som helst, og du kan arbeide når som helst. Det betyr at alt du trenger å gjøre for å lykkes, blir gjort. Du har alltid de nyeste funksjonene slik at du kan arbeide smartere. I tillegg er det Office slik du kjenner programmet, og dermed er det enkelt å bruke.  Med Office 365 har du også all informasjon lagret kryptert i nettskyen, slik at du får tilgang til din E-post, kalender, kontakter og alle dokumenter fra alle steder du har en Internettforbindelse. Sjekk kalenderen din hjemmefra, fra flyet eller på mobilen.. Vi gir deg verktøyene til en mer fleksibel hverdag!

I tillegg gir vi deg en fullstendig kostnadsfri prøveversjon med hele 10 lisenser. På denne måten kan du utforske og teste alle funksjoner i Office 365 i 30 dager, helt uten risiko eller kostnader. Trenger du bistand i prøveperioden, kan du kontakte Serverhus LTD, så hjelper vi deg videre i prosessen.

Arbeid med hvem som helst, hvor som helst, på hvilken som helst enhet
Office 365 er i skyen. Uavhengig av hvor brukerne dine er – tilkoblet eller frakoblet – kan du gå til, og arbeide med, de nyeste versjonene av filene og verktøyene brukerne trenger for å få ting gjort. Og de kan gjøre det på i praksis alle typer enheter.

Velkjent, enkelt og kraftigere
Verktøyene er de velkjente verktøyene du bruker hver dag – Word, Excel, PowerPoint og OneNote – med nye funksjoner som gjør dem ennå kraftigere. Office 365 har også en intuitiv administrasjonskonsoll, og dermed blir det enkelt å kontrollere og administrere programmet.

Få mer for pengene
Office 365 er en tjeneste, og dermed får du god valuta for investeringen. Lave forskuddskostnader, lavere IT-kostnader for at alt skal fungere, fleksibilitet til å legge til brukere, og tilleggstjenester som er tilgjengelige når du trenger dem. Alt dette utgjør den kapitalavkastningen bedriften trenger for å lykkes.

Nye metoder for å samarbeide enkelt
Microsoft-Partner-logoAvstand er ikke et problem. Du kan arbeide med samme dokument som kollegaene dine i sanntid, og fra i praksis hvor som helst. Du kan også se kalenderen deres, se når de er ledige, og arrangere nettkonferanser fra flere steder.

Gjennom hele prøveperioden har du bistand fra Serverhus LTD dersom du har behov for hjelp. Som autorisert Microsoft Partner bistår vi deg med utvidelser, tilrettelegginger eller andre utfordringer du måtte støte på i prøveperioden. Vi er små, vi kjenner våre kunder godt, og er alltid tilgjengelig.

Lenke: Her kan du teste programmet gratis!