10 grunner til å gå over til Microsoft Office 365


Microsoft Office 365 - Fremtiden er herEvnen til å gjøre mer med mindre er en egenskap vi finner hos suksessfulle små og mellomstore bedrifter. Ved å drive forretning med mindre budsjetter, holde deg nær kundene dine, forbedre tilpasningsdyktigheten i forhold til konkurrentene og hele tiden evaluere det som gjør at bedriften din skiller seg ut. Microsoft Office 365 vil hjelpe deg med å beholde dette forspranget. Med en lav pris per bruker per måned vokser Microsoft Office 365 i takt med bedriften. En avtale med 99,9 prosent oppetid gir deg vissheten om at Microsoft Office 365 vil være der for deg når du trenger det Her er de ti største fordelene småbedrifter vil få med Office 365:

 

1. Personvernet og sikkerhet
Microsoft Office 365 er spesielt utformet med tanke på personvern og sikkerhet. Ingen av funksjonene i Office 365 støttes av reklame. I tillegg er det ingen fare for at informasjonen din blir skannet for målrettet reklame.

2. Office 365 er alltid der for deg
Microsoft
Office 365 fungerer både tilkoblet og frakoblet Internett på PCer, mobilenheter og i nettlesere, og lar deg få arbeidet gjort hvor som helst og når som helst.

3. Office 365 holder deg tilkoblet og fremmer samarbeid
Du og dine ansatte vil også være bedre utstyrt for å arbeide sammen takket være alle kommunikasjonsmulighetene som Microsoft Office 365 tilbyr, for eksempel direktemeldinger, tilstedeværelse i sanntid, videokonferanser og deling av skrivebord.

4. Office 365 muliggjør umiddelbar produktivitet
Microsoft Office 365 har et vellkjent grensesnitt, det både ser ut som og føles som Office. Du og dine ansatte vil umiddelbart kunne sette i gang og få arbeidet gjort.

5. Vær profesjonell med Office 365
Dokumentene dine fremstår slik du ønsker, på alle enheter og nettlesere, og mottakerne kan enkelt åpne dem.

6. Office 365 fungerer umiddelbart
Microsoft Office 365 er laget for små og mellomstore bedrifter.. Det er enkelt å sette opp nye brukere og tilgangsnivåer, så du trenger ikke noen egen IT-avdeling.

7. Office 365 tilpasses deg
Microsoft har et av verdens største forhandlerapparat, hvilket gjør at Microsoft Office 365 kan skreddersys til din bedrifts spesifikke drifts- og sikkerhetsbehov.

8. Med Office 365 er det ikke bare prat
Med en oppetid på 99,9 prosent kommer Microsoft Office 365 til å være der når du trenger det. Skulle noe skje og tjenestenivåavtalen ikke oppfylles, får du en finansiell kreditt, og dette gjelder alle tjenestene til Office 365.

9. Vær oppdatert med det siste
Med Microsoft Office 365 får du teknologi som tidligere kun var forbeholdt de aller største organisasjonene, til en liten pris. Vi forplikter oss også til å varsle deg dersom det skulle komme nye oppdateringer som ville være nyttig for din bedrift.

10. Office 365 hjelper deg
Som kunde av Microsoft Office 365 vil du ha tilgang til forum hvor du kan finne svaret på og stille dine spørsmål. De fleste avtaletypene har også døgnåpen telefonstøtte.

 

gratisEr du interessert i å se hvilke andre spesifikke fordeler bedriften din får ved å gå over til Microsoft Office 365? Ta kontakt med Serverhus i dag. Ikke bare er Serverhus LTD en registrert Microsoft Partner, men vi tilbyr deg og din bedrift fri brukerstøtte på Office så lenge du har ett aktivt kundeforhold hos oss. Videre kan vi etablere en 30 dagers gratis demokonto for inntil 10 lisenser, slik at du i fred og ro kan teste de unike funksjonene til Microsoft Office 365.

Gratis Kurs
Mye å sette seg inn i sier du? Serverhus.no tilbyr deg fri etablering og bistand ved overgang til Microsoft Office 365. I tillegg gir vi dine ansatte gratis kurs i bruk av både generelle og nye funksjoner i Microsoft Office 365. Du slipper med andre ord å investere store beløp i opplæring, i tillegg frigjør du lagringsplass og behov for sikkerhetskopiering, da samtlige data ligger kryptert i store datasenter hvor brannsikkerhet, elektrisk anlegg og vakthold er inkludert i prisen.

Har du virkelig råd til ikke å kontakte oss? Husk at desto lengere du venter, desto høyere kan prisen for overgang til nytt system bli. Dette fordi de eldste Office versjonene ikke lenger er direkte kompatible med de nyeste utgavene. Dette kan fort bli en «tikkende bombe» med risiko for store tap.

Kontakt oss i dag, så etablerer vi en demo for deg innen 24 timer! Helt uten kostnader og forpliktelser.

Du kan også etablere din demokonto direkte ved å klikke her.

Med hilsen
Terje Dahl