Webhotell + Microsoft Office = Sant


Norges beste tilbud på Webhotell og Microsoft Office?

Serverhus.no tilbyr i samarbeid med Microsoft Norge AS ett unikt tilbud til deg som kunde. De fleste bedrifter har i dag en Microsoft Office lisens, ofte er denne dog gammel, eller bundet opp til leverandører som tar seg svært godt betalt. Vår løsning med Microsoft Office 365 gir deg en enorm frihet, gjennom at du får tilgang til din E-post, dine kontakter og din kalender fra hvor som helst i verden – alt du trenger er en PC/telefon/nettbrett.

Microsoft PartnerDette får du:

 • Webhotell – www.DITTFIRMA.no med ubegrenset lagring / E-post
 • Fullverdig lisens på Microsoft Office for 1 år
 • 50GB Lagringsplass til E-post/Filer m.m. per bruker
 • Store datasenter, med krypterte forbindelser sikrer dine data
 • Skrivebordsversjoner av Microsoft Office til de som trenger det
 • Gratis kurs og opplæring av ansatte fra Serverhus.no i hele avtaleperioden.

 

Microsoft Office 365 er en avansert løsning, som gir deg en rekke andre muligheter i bedriften. Som standard får du også bl.a. følgende programmer:

 • Microsoft Office Word
 • Microsoft Office Excel
 • Microsoft Office Powerpoint
 • Microsoft Office Publisher
 • Microsoft Office Outlook
 • Microsoft Office Lync
 • Microsoft Office OneNote
 • Microsoft Office Access

Priser:

 • Webhotell + Microsoft Office 365 i 12 måneder, Skrivebordspakke        Kr 1590,- / år
 • Webhotell + Microsoft Office 365 i 12 måneder, Onlinetilgang                 Kr   890,- / år

Den perfekte løsning for småbedrifter som ønsker å kombinere høykvalitets hjemmesider med lisens på Microsoft Office pakken.  Du kan både flytte dine eksisterende sider over på denne løsningen, eller etablere helt nye sider. Du kan til og med benytte Microsoft Sharepoint og andre verktøy til å dele informasjon i bedriften og publisere offentlige nettsider. Du kan også enkelt etablere ditt eget intranett, hvor dine ansatte raskt får tilgang til nyheter og viktige dokumenter.

Send en E-post til post@serverhus.no så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale.

 

Office 365 Small Business Premium inkluderer:

Velkjente Office-verktøy:

Office-programserie inkludertHa alltid den nyeste versjonen av disse:

 • Realiser ideene dine på den måten du arbeider best – med et tastatur, en penn eller en berøringsskjerm.
 • Enkel formatering av informasjon i Excel med verktøy som gjenkjenner mønstret ditt og autofullføringsdataene dine.
 • Enkel integrering av innhold fra PDF-filer slik at du kan opprette egne profesjonelle Word-dokumenter.
 • Utform tilpasset markedsføringsmateriell som passer for varemerket ditt og kundene dine.
Office på flere enheterNyt godt av en konsekvent og velkjent Office-opplevelse på alle Windows- og Mac-maskiner, Windows-nettbrett, iPad-enheter og de fleste andre mobile enheter.

Office støtter datamaskiner og Windows-nettbrett som kjører Windows 7 eller nyere, og Mac-maskiner som kjører Mac OS X 10.6 eller nyere. Office for iPad kan installeres på iPad-enheter som kjører versjon 7.0 eller nyere. Hvis du vil ha mer informasjon om mobile enheter, kan du gå til www.office.com/mobile.

Office på alle typer datamaskinerStrøm fullstendige versjoner av Office-programmer på alle typer Internett-tilkoblede datamaskiner som kjører Windows 7 eller Windows 8 med Office ved behov.

Pluss disse nettbaserte tjenestene:

E-post og kalendereBruk e-post i bedriftsklassen via en omfattende og velkjent Office-opplevelse, som du har tilgang til fra skrivebordet eller fra en nettleser som bruker Outlook Web App. Du får en postboks med en lagringskapasitet på 50 GB per bruker, slik at du kan sende vedlegg på opptil 25 MB.
NettkonferanserDrift nettmøter med lyd og video ved hjelp av skjermdeling og HD-videokonferanse med ett klikk.
Direktemeldinger og Skype-tilkoblingerKom i kontakt med andre Lync-brukere via direktemeldinger, taleanrop og videoanrop, og la personer se din tilkoblingsstatus. Del tilstedeværelse, direktemeldinger og lydsamtaler med Skype-brukere.
Offentlig nettstedUtform og vedlikehold ditt eget offentlige nettsted uten ekstra vertsgebyrer. Bruk ditt eget domenenavn til å promotere varemerket ditt.
Enkel fildelingOneDrive for Business gir hver bruker 25 GB med lagringsplass, og tilgang til dokumenter fra i praksis hvor som helst. Del filer med andre i og utenfor organisasjonen, kontroller hvem som kan åpne og redigere hver fil, og synkroniser filer enkelt med datamaskiner og enheter.
GruppenettstederAktiver enkel tilgang og deling av dokumenter med en grunnleggende lagringskapasitet på gruppenettstedet på 10 GB pluss 500 MB med lagring per bruker.

Alle Office 365-løsninger for bedrifter inkluderer:

PålitelighetOppnå trygghet ved å vite at tjenesten din er tilgjengelig med en oppetidsgaranti på 99,9 % og en finansielt støttet serviceavtale (SLA).
SikkerhetDataene dine er dine. Vi beskytter dem og personvernet.
AdministrasjonDistribuer og administrer Office 365 på alle firmastrukturen, uten å måtte ha IT-ekspertise. Du kan legge til og fjerne brukere på et par minutter.
Nyeste versjonerDu trenger ikke betale for versjonsoppgraderinger. Oppdateringer er inkludert i abonnementet. Nye funksjoner formidles regelmessig til Office 365-kunder.
KundestøtteMicrosoft Kundestøtte formidler svar via telefon og Internett, veiledningsressurser og kontakt med andre Office 365-kunder for installasjon og hurtigreparasjoner.