Blogg gratis hos Serverhus


Lyst til på en gratis Blogg?

Blogg gratis hos Serverhus

Vil du ha gratis Blogg?

Vi lar deg starte en blogg helt gratis. Har du en skribent i magen? Lyst til å blogge litt om ting som skjer rundt i verden? Serverhus AS gir nå bort ti av våre blogg pakker til de som ønsker. Vi har en virtuell server med ledig kapasitet, og ønsker bruke denne til å fremme positive nyheter på Internett. Det vil derfor være en forutsetning at bloggen har en positiv ramme. Dette får du:

* Eget domene (www.DINBLOGG.no)
* 2 E-post adresser under domenet ditt (meg@DINBLOGG.no)
* 1GB lagringsplass til tekst/bilder etc (kan økes ved behov)
* Full statistikk på besøkende etc
* Tilgang til over 300 ulike programmer som gjestebok, wordpress, joomla etc.
* Eget kontrollpanel hvor du enkelt styrer dine egne sider

 
Verdien på denne pakken er 990,- per år, og vi gir altså bort 10 pakker! Dette er heller ikke «et år gratis», men tjenesten vil forbli gratis så lenge bloggen din er innenfor vårt ønske om å være et positivt tilskudd til nyheter på nett.

Din blogg vil plasseres på en av våre dedikerte servere i Oslo slik at du har plass til å vokse. Kontakt oss for nærmere informasjon om våre servere og tekniske løsninger.

Noe for deg? Send en E-post til hjelp@serverhus.no med litt info om hva du ønsker blogge om.

Dette er et unikt tilbud som Serverhus ønsker å tilby for å støtte mangfoldet av informasjon i Norge. En blogg kan være svært positivt for mange, og man trenger ikke ha hundrevis av lesere for å komme igang. For vår del ønsker vi å bidra til en positiv samfunnsdebatt, og dermed ønsker vi å styre tilbudet om blogg over på dette gjennom å sette en del krav/ønsker.

Vil du lese mer om hvordan vår Server er konfigurert og hvilke andre tjenester som finnes, kan du besøke http://serverhus.net hvor vi har forsøkt samle all informasjon som er relatert til hosting-tjenester.