Fjernstyring og fjernsupportFå hjelp når du trenger det

Noen ganger haster det veldig! Derfor har Serverhus AS en nødhjelpsløsning klar til å bistå deg! Klikker du på HJELP vil du automatisk aktivere vår Teamviewer klient og settes i kontakt med brukerstøtte. Vi anbefaler deg å ringe oss på telefon +47 411700 45 før du aktiverer hjelpefunksjonen, slik at supportmedarbeider står klar til å bistå deg.

Trygg datahjelp når du trenger det

Når programmet blir startet opp blir det oppgitt en kode som du må oppgi til oss på telefon. Vi kan da fjernstyre maskinen, og alt vi gjør vil vises på ditt skjermbilde. Når vi er ferdige og programmet blir avsluttet vil vi miste tilgangen, og kan ikke koble oss opp igjen uten en ny kode fra deg. Dette er derfor en helt sikker metode som ikke åpner for uautorisert tilgang. Serverhus vil måtte ta betalt for bruk av denne tjenesten for å dekke våre lisenskostnader til programmet og inntil 30 minutters fjernhjelp.

Bruk av denne tjenesten vil bli fakturert med kr. 500,- eks mva pr. påbegynte 30min (hvis ikke annet blir spesifisert når du prater med vår konsulent per E-post/Telefon). Spesielle takster gjelder for privatpersoner. Kontakt oss for informasjon.

Trykk her for å laste ned programmet (Teamviewer)!

Spar penger med tidsbank – Betal kun for medgått tid

Denne funksjonen er i utgangspunktet en problem-til-problem løsning, hvor du kun betaler per oppdrag. For kunder som har en aktiv tidssbank anbefaler vi vår døgnkontinuerlige brukerstøtte-tjeneste. Her vil Serverhus AS automatisk varsles dersom en eller flere av dine maskiner mangler antivirusprogrammer, om sikkerhetsoppdateringer mangler eller om f.eks. harddisk/PC er i ferd med å feile. På den måten vil Serverhus ofte kunne avdekke problemer FØR du mister verdifulle data. Med tidsbank betaler du også kun for faktisk medgått tid – bruker vi to minutter på ett oppdrag, trekkes det kun to minutter fra tidsbanken. Vår tidsbank er tilgjengelig i 4, 10, 25 eller 50 timer.

Automatisk sikkerhetskopiering og antivirus

Vi kan også sikkerhetskopiere dine data i nettskyen automatisk, slik at du ikke mister viktige filer. Naturligvis vil du også kunne få tilgang til disse filene via en egen innlogging i nettskyen. I tillegg inneholder vår totalløsning en meget avansert antivirusløsning. Denne holder deg alltid oppdatert, og dersom virus skulle oppdages slettes dette som normalt. I tillegg sendes SMS varsel til en servicetekniker som kan sørge for at ingen skade har oppstått på dine IT systemer.