Om Serverhus AS


Smarte IT løsninger for små- og mellomstore bedrifterServerhus ble etablert som et LTD (Engelskregistrert selskap) i November 2013. Før dette ble virksomheten drevet som et enkeltmannsforetak under navnet «Norsk Ideutvikling». Teamet bak Serverhus AS har drevet med utvikling av Internettløsninger siden 1994, og har god erfaring med drift av servere så vel som design og utvikling av hjemmesideløsninger. Per 1. juni 2015 gikk vi over til et helnorsk aksjeselskap da responsen på våre tjenester har vært over all forventning.

Lokal satsning gir resultater

Serverhus AS satser lokalt i Follo/Moss, men tilbyr også løsninger i hele Norge og Sverige.  Gjennom dyktige samarbeidspartnere setter vi opp en tilrettelagt avtale som er tilpasset dine behov.

Microsoft Partner / Google SEO Partner

For å sikre kvalitet i alle ledd, benytter Serverhus AS seg av annerkjente leverandører som for eksempel Microsoft, Google, Visma, E-Conomic, Uni Micro, cPanel, Plesk/Odin m.fler. Serverhus er naturligvis registrerte partnere hos både Microsoft og Google, med alle fordeler dette innebærer for deg som kunde.

Optimalisering for søkemaskiner

Gjennom vår erfaring innen profilering på Internett tilbyr vi også optimalisering for søkemaskiner, synlighet i sosiale medier og/eller drift av disse. Vårt mål er å være din totalleverandør innen IT tjenester.

Brukerstøtte for bedrifter / Drift og support

Vi tilbyr også brukerstøtte for bedrifter som har ønske om en problemfri datahverdag, men ikke har kapasitet til en dedikert «IT ansvarlig». Serverhus AS tilbyr som et av få IT selskaper en såkalt tidsbank hvor du har mulighet til å kunne få inntil 30% rabatt på ordinære priser, samt at det utelukkende er faktisk medgått tid som beregnes. Denne tjenesten faller inn under vårt motto om «Smarte IT løsninger» som er til gjensidige nytte.

Webhosting / Webhotell på raske og trygge Norske servere

Serverhus er i stadig utvikling, men våre kjerneområder er Webhosting, Webdesign og datasupport for både private og bedrifter / organisasjoner. Representerer du en frivillig organisasjon ønsker vi gjerne at du kontakter oss da vi har helt unike tilbud til din forening!

Vi ser våre kunder som gjester i et selskap, og det er Serverhus AS som er verten. Det er vår jobb å hver dag kunne gjøre viktige deler av kundens daglige drift litt enklere, litt rimeligere, litt mer effektiv.