Tjenester fra Serverhus AS


Serverhus AS leverer en rekke tjenester rettet mot små- til mellomstore bedrifter. Vi kan bistå med alt innen IT løsninger og vårt hovedmål er å være din totalleverandør av IT løsninger.

Nedenfor kan du lese mer om:

  • Webhotell – Vi tar vare på dine nettsider fra Kr 10,- per år!
  • VPS – Virtuelle Servere – Flytt kontoret ut i nettskyen, eller lag mer avanserte hjemmesider.
  • Dedikerte servere – Lei din egen datamaskin/server tilknyttett Internett. 100% frihet til Norges beste priser.
  • Webdesign – Vi lager plattformuavhengige løsninger som kan integreres med f.eks. Facebook m.m.
  • Brukerstøtte/support – La oss hjelpe deg med en problemfri datahverdag.
  • Sosiale medier og søkemaskiner – Les om hvordna vi kan hjelpe deg å lykkes med sosiale medier eller å komme høyere opp i søkemaskiner.

Vår vision er å være en totalleverandør innen alt av IT tjenester og mobiltelefoni. Rask brukerstøtte, IT-vaktmester m.m. 

Spar tusenlapper på dine IT løsninger 

Ønsker du informasjon om andre løsninger, eller en helt uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å spare penger på IT løsninger kan du gjerne kontakte oss. For en liten til mellomstor bedrift kan man spare flere tusen i året på våre løsninger. 

Preventivt vedlikehold hindrer nedetid på IT systemer 

La oss håndtere dine IT systemer, slik at du kan fokusere på dine kjerneområder. Serverhus AS leverer løsninger som gir deg en enklere datahverdag. I tett samarbeid med deg som kunde legger vi opp en IT plan som sparer tid, reduserer kostnader og øker omsetningen i din bedrift gjennom økt effektivitet. Et stikkord for våre tjenester er «preventivt vedlikehold». Vi venter ikke til problemene oppstår, men arbeider målrettet og preventivt for å løse utfordringer før du rammes av driftsstans.