Fremtidsrettet Webdesign


WEBDESIGN FRA SERVERHUS.NO

Webdesign som fungerer på alle plattformerVed å la Serverhus AS forme dine nettsider, er du garantert moderne og fleksible løsninger som gir bedriften en tydelig plassering på Internett. Vi leverer alt fra grunnleggende webdesign til mer avanserte løsninger for publisering og netthandel. Våre hjemmesideløsninger er naturligvis tilpasset alle plattformer (mobil, nettbrett, Apple og PC). Husk at bedriftens hjemmeside er ditt utstillingsvindu på Internett, og det er på dette grunnlag kunden bestemmer seg for om han ønsker gå videre inn i din butikk/firma. Ser sidene rotete ut, vil kunden naturligvis tenke at resten av tjenestene følger samme tendenser.

Bli sett på Internett!

Mange tror i dag at «bare jeg er på Facebook så trenger jeg ingen hjemmeside», dette er en tanke som har kostet mange bedrifter store inntektstap. Husk at din hjemmeside er plassen hvor du kan utdype og fortelle om dine produkter. La kunden få god tid til å lese seg til all informasjon om produktene de vurderer. Facebook er et veldig fint og viktig verktøy, men det fungerer best som en kontaktkanal for dine kunder, et slags senter for pressemeldinger og direkte kundekontakt.

KOMPLETT DRIFT AV IT LØSNINGER

Gjennom våre omfattende IT tjenester og samarbeidspartnere står Serverhus AS i en helt unik situasjon til å bistå din bedrift i å lykkes på Internett. Vi gjør alt ifra en fullstendig drift av din IT satsning, slik at du ikke trenger sette av ressurser/tid til dette, til å levere profesjonelle nettsteder som er optimalisert både for dine kunder og for søkemaskiner.

Ta kontakt med Serverhus.no i dag, så tar vi sammen en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å lykkes på Internett. Webdesignløsninger som øker din synlighet på Internett.

Webdesign tilrettelagt for søkemaskiner og sosiale medierHusk også at kunder som har en serviceavtale, aktiv tidsbank eller annen avtale om brukerstøtte hos Serverhus, får gratis Webhotell (dittfirma.no) samt fra 14% til 30% rabatt på timespris for webdesign.

Du treffer oss alltid på adressen hjelp@serverhus.no.

Serverhus.no leverer tjenester og plattformer for de fleste behov. Vår serverpark består av 7 aktive servere som alle leverer unike tjenester til våre kunder. Vi har maskiner som kjører både Windows 20012 Datacenter Edition, og Linux med henholdsvis Ubuntu LTS 14.04 og siste CentOS versjon. Vi har dedikerte servere som leverer virtuelle tjenester internt for bedriften, og servere som leverer tjenester ut mot publikum. Som kunde hos oss har du også gratis tilgang til over 300 andre programmer som du kan benytte kostnadsfritt på din hjemmeside.


Webdesign som fungerer på alle plattformer / SEO optimalisert

Vi tilbyr moderne og fremtidsrettet webdesign, som sikrer din bedrift god synlighet på Internett. Vi både tilrettelegger og optimaliserer dine nettsider med tanke på søkemaskiner m.m. Med vår unike serverpark i bakgrunnen er vi også i stand til å skreddersy løsninger ut ifra nettopp dine behov, både med valg av operativsystem og tekniske løsninger. Enten du vil ha stor grad av kontroll selv, kun vil «legge ut nyheter» eller ønsker en stabil side med fast informasjon har vi løsningen for deg.

Det er du som eier sidene dine!

Det burde være en selvfølge, men dessverre er det mange som betaler dyre «månedsleier» eller lignende på sine sider. Leverandører legger inn sin reklame på sidene dine, eller tvinger deg til å benytte dyre tjenester for å legge til nytt innhold eller lignende. Hos Serverhus eier du dine egne sider, du står helt fritt til å bytte leverandør, vi bruker ikke dine sider som vår reklameplass og du står naturligvis helt fritt til om du vil endre sider selv, eller om du ønsker å benytte våre tjenester. Dersom du også har valgt Serverhus til din webhotell leverandør, betaler du kun Kr 500,- / året – ingen skjulte kostnader.