Søkemaskiner og sosiale medier


Serverhus AS kan søkemaskiner og sosiale medier!

Optimalisering for søkemaskiner – SEO tjenester

Optimalisering for søkemaskiner, la oss hjelpe degGjennom et effektivt annonsenettverk og gode samarbeidspartnere sørger vi for at du blir funnet i søkemaskiner og på andre sosiale medier.

Langsiktig profilering i søkemaskiner

Mange bedrifter gjør dette via kortsiktige løsninger som ofte koster store pengesummer. Serverhus AS fokuserer på langsitiktige løsninger som gir deg gode plasseringer i søkemaskiner slik at du når akkurat de kundene som ønsker ditt produkt.Dette sikrer at du ikke bare kommer høyt opp i søkeresultater, men at du beholder din plassering år etter år uten ekstra kostnader. Denne måten å arbeide på tar noe ekstra tid, derfor sørger vi også for betalt annonsering i en overgangsperiode slik at du ser resultatene raskt.

Hvordan lykkes med sosiale medier?

Serverhus kan også tilrettelegge og profilere bedriften i andre sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat osv. Alt avhengig av hvilken målgruppe du ønsker å nå frem til.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe nettopp din bedrift med markedsføring og profilering på Internett.

Vi kan hjelpe deg med:

  • SEO – Optimalisering for søkemaskiner 
  • Drift/etablering av sosiale medier 
  • Planlegging og annonsering på sosiale medier 
  • Råd og konsulentbistand for hvordan du bør utnytte det enorme potensialet som denne formen for markesføring gir. 
  • Alt fra totalløsninger hvor vi håndterer all kommunikasjon mot sosiale medier, til planlegging og rådgivning  

100% fornøyd eller pengene tilbake. No cure, no payINGEN RESULTAT, INGEN BETALING!

100% fornøyd eller pengene tilbakeAlle våre tjenester er basert på prinsippet om «No cure – No pay». Det koster ingenting kontakte oss for informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg, og dersom resultatene ikke skulle tilfredstille det avtalte beløpet vil vi refundere hele eller deler av beløpet. Med andre ord er profilering via Serverhus AS fullstendig risikofritt.